Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@08:13:44 GMT

عرضه اولیه بورسی هفته آینده را بشناسید

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۵۶۳۰

عرضه اولیه بورسی هفته آینده را بشناسید

خبرگزاری آریا - در هفته اخیر وزیر اقتصاد گفته 50 شرکت در بازار سرمایه عرضه اولیه می‌شوند و سازمان بورس هم برای هفته آینده یک عرضه اولیه را اعلام کرده است.
در هفته اخیر هیچ عرضه اولیه‌ای در بازار سهام انجام نشد تا پس از چند هفته متوالی این هفته هیچ نماد جدیدی وارد بورس نشود.
یکی از مهم‌ترین دلایل این اتفاق، آغاز پذیره‌نویسی دومین صندوق قابل معامله بورسی دولتی با نماد «پالایشی یکم» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ETF که با نام «دارا دوم» در میان معامله‌گران جا افتاده بود از روز چهارشنبه قابل پذیره‌نویسی شد. سقف پذیره‌نویسی افراد در دارا یکم و پالایشی یکم پنج میلیون تومان است. بدین ترتیب افرادی که در دارا یکم پذیره‌نویسی کرده بودند تنها سه میلیون تومان از این صندوق را می‌توانند سفارش دهند.
با این حال در هفته اخیر وزیر اقتصاد گفته است: 50 شرکت در بازار سرمایه عرضه اولیه می‌شوند و سازمان بورس هم برای هفته آینده یک عرضه اولیه را اعلام کرده است.
بر اساس اطلاعیه فرابورس روز سه‌شنبه مورخ 1399/06/11 تعداد 420 میلیون سهم معادل 15 درصد از سهام شرکت «برق و انرژی پیوند گستر پارس» در بازار اول فرابورس ایران، به صورت عرضه اولیه به فروش می‌رسد. هر کد بورسی می‌تواند حداکثر 150 سهم در بازه قیمتی 1830 تا 1850 تومان معادل 277500 تومان خریداری کند. در صورت شرکت پنج تا شش میلیون نفر در خرید سهام اولیه این شرکت سهام این شرکت تعداد 70 تا 84 سهم به هر کد (حدود 129 هزار تا 155 هزار تومان) تعلق خواهد گرفت.
علاوه بر این، در هفته اخیر معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: امیدواریم تا یکی دو ماه آینده بتوانیم سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس را در بورس عرضه کنیم.
با این حال عرضه اولیه نزدیک‌تر از این هم به نظر می‌رسد باشد.
دو هفته پیش عرضه اولیه غکورش لغو شد و پس از آن، بر اساس اعلام مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران، علت لغو این عرضه «شرایط بازار» عنوان شد. با این حال محتمل است یکی از عرضه اولیه‌های هفته بعد همین نماد غکورش باشد.
به نظر می‌رسد در روزهای آینده باید منتظر حضور پررنگ شرکت‌های بنیاد در بورس نیز بود.
26 مرداد ماه امسال بود که با ثبت نماد بورسی «بپیوند» برای شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس (نیروگاه قم)، تعداد شرکت‌های بورسی بنیاد مستضعفان به 33 شرکت رسید.
19 مردادماه امسال نیز رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه بنیاد، مالک 100 درصد بانک سینا بود، گفت: بر اساس قوانین بانک مرکزی، یک مالک نمی‌تواند بیش از 33 درصد سهم را در بانک داشته باشد و با توجه به اینکه سهم ما اکنون در بانک سینا 72 درصد است پس متخلف هستیم و در مدت 20 روز آینده در دو مرحله هر کدام 9 درصد را در بورس عرضه می‌کنیم که سهم ما کاهش می‌یابد و دوباره بخشی از آنها را می‌فروشیم تا سهم بنیاد در بانک سینا به 33 درصد برسد.
بنابراین در روزهای آینده سهامداران احتمالا شاهد عرضه اولیه مرتبط با بنیاد مستضعفان خواهند بود.
از سوی دیگر 16 مردادماه معاون سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده بود سهام اوپال پارسیان سنگان تا پایان شهریور یا مهر عرضه اولیه می‌شود.
بدین ترتیب علاوه بر عرضه اولیه بپیوند، عرضه اولیه غکورش که دو هفته قبل لغو شده بود و عرضه اولیه اوپال پارسیان سنگان به همراه عرضه اولیه مرتبط با زیرمجموعه‌های بنیاد مستضعفان از محتمل‌ترین گزینه‌های عرضه اولیه هفته آینده هستند.
منبع: تجارت نیوز

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان هفته اخیر پذیره نویسی هفته آینده عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • عبور از دژاووی بورسی
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت