Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-03@11:30:19 GMT

عرضه اولیه‌های هفته بعد را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۲۸۵۲

عرضه اولیه‌های هفته بعد را بشناسید

در هفته اخیر سهامداران شاهد دو عرضه اولیه بودند. در پایان عرضه اولیه زملارد به هر نفر ۸ سهم در سقف قیمتی ۲۱۰۰ تومانی تخصیص داده شد که معادل حدود ۱۷ هزار تومان بود.

در پایان عرضه اولیه ثبهساز نیز به هر کد بورسی حداکثر ۶۷۰ سهم در سقف قیمتی ۲۲۰ تومانی تخصیص داده شد که معادل ۱۴۸ هزار تومان بود.

اما اخباری هم درباره آینده عرضه اولیه در بورس طی هفته اخیر منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اینکه اکبر افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در خصوص عرضه‌های اولیه این صندوق اظهار کرد: ۱۴ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری بورسی می‌شوند.

وی ادامه داد: خیلی از شرکت‌ها نیاز به اصلاح ساختار مالی دارند و میزان تولید و فروش و اطلاعات آن‌ها باید شفاف شود تا سازمان بورس با حضور آن‌ها در بازار سرمایه موافقت کند.

علاوه بر این، پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه اکنون ۳۳ شرکت بنیاد، بورسی هستند، گفت: امسال حدود ۲۰ شرکت دیگر وارد بورس خواهند شد البته امیدواریم تا پایان سال بیش از ۵۰ شرکت بورسی داشته باشیم.

با این حال بعید است که این دو نهاد در هفته آینده عرضه اولیه داشته باشند و محتمل‌ترین گزینه شرکت تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک است. شنبه، چهارم مرداد ماه امسال افسانه اروجی، معاون بازار شرکت فرابورس در خصوص آخرین وضعیت عرضه اولیه شرکت‌ها در فرابورس اظهار کرده بود: اکنون چهار شرکت برای عرضه اولیه سهام در بازار دوم، درج نماد شدند که شامل شرکت‌های کشاورزی و دامپروری ملارد شیر، توسعه مسیر برق گیلان، پتروشیمی ارومیه و تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک می‌شود.

از نماد‌های مورد اشاره معاون فرابورس تنها شرکت تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک فعلا عرضه اولیه نشده است که به همین دلیل به نظر می‌رسد محتمل‌ترین گزینه برای عرضه اولیه دوم هفته آینده باشد.

منبع: تجارت نیوز

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: عرضه اولیه عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است